“Đuskanje ne pomaže”, novi singl i atraktivni spot benda Buč Kesidi

Popularni pančevački levoruki indi pop rok elektro boj bend duo Buč Kesidi objavio je novi singl pod nazivom “Đuskanje ne pomaže” koji prati atraktivni video spot.

Radi se o drugom singlu sa novog albuma koji bend planira da objavi do kraja godine za izdavačku kuću Kontra.

Mlada glumica Miona Marković, koju je publika zavolela u seriji Žigosani u reketu, glavna je zvezda novog spota benda Buč Kesidi.

”Znamo se 6 godina kada su bili teenage bend i imali svirke kao i svi tinejdžeri, nisam ni sanjala tada da ću jednom i igrati u njhovom spotu. Ali to je nekako bilo prirodno, okupila se dobra ekipa i napravili smo spot da bude drugačiji”, rekla je Miona o bendu.


Prethodni singl benda “Nema ljubavi u klubu” odneo je i simpatije publike, i simpatije regionalne muzičke štampe. Pesma je na prvom mestu singlova portala GLE Gradski radar, Balkanrock je singl uvrstio u prvih 10. Portal Tegla je Buč Kesidi stavio na treće mesto od 30 hitova u 2018. godini, Strategija zvuka na četvrto mesto, a našao se i na listama portala Espreso u top 25 singlova 2018. godine po izboru Predraga Novkovića. Našao se i na listi portala BeforeAfter u top 50 singlova 2018. godine. Ujedno singl je bio izglasan i za singl nedelje na portalu muzika.hr (U projektu Ispod Pulta).

Foto: Kontra PR

Please follow and like us:
20