Foto: Bašta fest, promo

Šesti Bašta fest – internacionalni festival kratkog igranog filma, održava se od 4. do 7. jula 2019. Kao i prethodnih godina, festival okuplja najzanimljivije mlade filmske autore, glumce i muzičare iz čitavog sveta na jednom mestu – u Bajinoj Bašti!

Uz muzički program Bašta festa plesaćete do zore pod vedrim nebom, uz najoriginalnija imena domaće muzičke i klubske scene. I sve to – besplatno!

Muzički program se održava u parku „Borići“, počinje odmah nakon projekcija filmova, od ponoći, svake noći u toku trajanja festivala.

U četvrtak, 4. jula, slušaćemo Shoomadisca, u petak 5.jula – Bege Fank, koji nam kao što im i sama imena kažu donose disko i fank zvukove!

Subota, 6. jul, rezervisana je za Bašta žurku i Čola veče – veče pesama našeg najvoljenijeg pevača – Zdravka Čolića. Za Dj pultom su naš koordinator muzičkog programa Stefan Saveski i Nebojša Ilić Šone, koij čine Funk Technik group, koji je redovni domaćin Bašta žurki.

Program se završava u nedelju, 8. jula nastupom najaktuelnijih i (verujemo) najperspektivnijih mladih bendova Buč Kesedi i Šajzerbiterlemon!

Svi programi Bašta festa dešavaju se u Bajinoj Bašti – na otvorenom i BESPLATNI SU, te ste više nego dobrodošli da nam se pridružite i uživate u filmsko-muzičko-edukativnoj avanturi!

Foto: Bašta fest, promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
33
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
30
Zanimljivo
korisno korisno
26
korisno
okej okej
23
okej
divno divno
20
divno
Predivno Predivno
16
Predivno
Super Super
33
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.