June 26, 2019

6. Bašta fest – nastupaju Buč Kesidi i Šajzerbiterlemon!

Foto: Bašta fest, promo

Šesti Bašta fest – internacionalni festival kratkog igranog filma, održava se od 4. do 7. jula 2019. Kao i prethodnih godina, festival okuplja najzanimljivije mlade filmske autore, glumce i muzičare iz čitavog sveta na jednom mestu – u Bajinoj Bašti!

Uz muzički program Bašta festa plesaćete do zore pod vedrim nebom, uz najoriginalnija imena domaće muzičke i klubske scene. I sve to – besplatno!

Muzički program se održava u parku „Borići“, počinje odmah nakon projekcija filmova, od ponoći, svake noći u toku trajanja festivala.

U četvrtak, 4. jula, slušaćemo Shoomadisca, u petak 5.jula – Bege Fank, koji nam kao što im i sama imena kažu donose disko i fank zvukove!

Subota, 6. jul, rezervisana je za Bašta žurku i Čola veče – veče pesama našeg najvoljenijeg pevača – Zdravka Čolića. Za Dj pultom su naš koordinator muzičkog programa Stefan Saveski i Nebojša Ilić Šone, koij čine Funk Technik group, koji je redovni domaćin Bašta žurki.

Program se završava u nedelju, 8. jula nastupom najaktuelnijih i (verujemo) najperspektivnijih mladih bendova Buč Kesedi i Šajzerbiterlemon!

Svi programi Bašta festa dešavaju se u Bajinoj Bašti – na otvorenom i BESPLATNI SU, te ste više nego dobrodošli da nam se pridružite i uživate u filmsko-muzičko-edukativnoj avanturi!

https://kulturnikisobran.com/2019/04/17/duskanje-ne-pomaze-novi-singl-i-atraktivni-spot-benda-buc-kesidi/

Foto: Bašta fest, promo