Svi umetnički sadržaji u svetu su onlajn, pa su to i koncert, predstava i radionice Alice in WonderBand, muzičke i pozorišne trupe koja se bavi telesnom muzikom.

“Kiss”

Kućni onlajn koncert Alice in WonderBand i predstava “Kiss” se emituju na YouTube kanalu od četvrtka, 30. aprila u 18h do četvrtka, 7. maja u 23.59 h.

Grupa Alice in WonderBand je sa predstavom i koncertom gostovala u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Turskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i na mnogim scenama u Srbiji.


Pročitajte još i:

Alice in WonderBand: „Umetnost treba i da leči. I publiku i izvođača“

Alice in WonderBand – duo koji peva i igra ima novu radijsku emisiju


“Detlići”

Radionice ritma za decu “Detlići” su takođe onlajn na YouTube kanalu Alice in WonderBand. Svakog vikenda, subotom i nedeljom, dve nove radionice osvanu na ovoj adresi i obraduju decu od predškolskog uzrasta do 12 godina, kao i one koji se igraju sa njima.

U pitanju su pesme/brzlice/tapšalice, koje razvijaju i muzičke sposobnosti, ali i dikciju, koordinaciju pokreta, koncentraciju, pamćenje.

Foto: Alisa Dinjaški


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
1
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
8
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
7
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
5
okej
divno divno
4
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
8
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.