Posle uspešnog koncerta u Beogradu, Ana Stanić sa svojom „Pop simfonijom“ otpočinje turneju i po drugim gradovima.

U magičnoj emociji nastaloj spajanjem popa i roka sa klasikom, publika će moći da uživa 13. januara u Novom Sadu u Pozorištu mladih. Nastupiće na Dočeku Srpske Nove godine u okviru Evropske prestonice kulture 2021. U Nišu će pevati 24.januara u Domu vojske.

Foto: Live production

Ispunila mi se dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra. Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih 40-oro muzičara na bini koji su svirali bolje nego što sam ih ikad čula, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu. Sad pozivam sanjare, nepopravljive romantike i nežne buntovnike iz Novog Sada i Niša da zajedno doživimo priču za pamćenje“, izjavila je vidno ubuđena Ana. 

Karte možete nabaviti u sistemu gigstix i na blagajnama dvorana.

Foto: Live production


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.