Ana Stanić, pop-rok kantautor, nastavlja sa melanholičnim melodijama. Posle zapaženog singla “Moje” Ana nam predstavlja novu pesmu “Ljubavi za oboje”, za koju je napisala i muziku i tekst.

Na poziv poznatog turskog reditelja muzičkih spotova mnogih turskih zvezda Onur Koka, Ana rado odlazi u Istanbul, jedan od omiljenih gradova gde snima spot.

Čast mi je i zadovoljstvo što smo konačno ostvarili saradnju, još uvek sam puna utisaka sa snimanja. Ovo je jedna od mojih najemotivnijih pesama, prava jesenja balada, koja govori o tome šta smo sve spremni da učinimo zbog prave ljubavi. Uživajte“, poručila je Ana koja je pre nekoliko dana primila nagradu GODUM za pop muzičara godine Udruženja muzičara džez, rok i zabavne muzike.

Foto: Onuk Kuk


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
11
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.