“Život kao rijeka” je sedmi singl hrvatske pevačice Anne Moor s albuma koji planira da objavi krajem ove ili početkom sledeće godine.

“Sve počinje u jesen, a kiše, boje i mirisi potiču me da i ja započnem još jedan ciklus. Baš zato ovo razdoblje želim obilježiti pjesmom Život kao rijeka, kada posebno promišljam o deltama, tokovima i prolasku vremena”, kaže Anna Moor.

Spot je snimljen u jednom kadru, uz reku Savu, u kišno nedeljno predvečerje.

Uz Annu Moor, u spotu se pojavljuje afrički plesač sa zagrebačkom adresom Abi Seydi koji je svoj doživljaj pesme interpretirao plesnim pokretima.

Autor muzike i stihova je Marin Hraščanec.

“U ova teška vremena kad se svi propitkujemo o najvažnijim vrijednostima života, ponovo nam se nameće stara latinska poslovica Carpe Diem – iskoristi dan. Upravo kroz glazbu čuvamo istinske vrijednosti života, te s njom prolazimo kroz sve životne vrtloge, kao i najljepše trenutke.”

Video je režirao i snimio Dinko Šimac (Beyond Pines).

“Život kao rijeka” nastala je pre desetak godina i je prvi put objavljena na albumu “Velika Prevara” benda Praline & Fast Food. Tada ju je takođe otpevala Anna Moor (Romana Pavliša).

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
1
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
9
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
2
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.