August 24, 2021

Art Weekend Belgrade 2021: Poziv za volontere

Art Weekend Belgrade, četvorodnevna manifestacija koju KC Grad pokreće u cilju promocije i razvoja domaće savremene umetničke scene, otvorila je poziv za volontiranje na ovom događaju.

Manifestacija će biti održana od 20. do 24. oktobra 2021. godine, a program se sastoji od posebno pripremljenih izložbi u galerijama, konferencijskog dela i pratećeg programa na raznim lokacijama u gradu, organizovanih art – tura, vođenja kroz izložbe, kao i gostovanja vodećih domaćih i inostranih profesionalaca iz oblasti savremene umetnosti.

Centralni događaj koji će obeležiti AWB izdanje 2021 je izložba “Hotel Belgrade – Hotel Beograd” koja će u sobama Hotela Beograd predstaviti više od 50 umetnika.

U zavisnosti od interesovanja i senzibiliteta, možete se priključiti u jednoj od navedenih oblasti: organizacija AWB (tehnička podrška, organizacija otvaranja i zatvaranja AWB, pratećih programa i manifestacija…); promocija (deljenje promo materijala, predlozi za pisanje medijskih izveštaja, komunikacija sa predstavnicima medija,
kreiranje foto i video materijala…); info-pult (komunikacija sa publikom, doček gostiju i učesnika, informisanje o programima, vođenje art-tura…)…

Ukoliko želite da se pridružite AWB-u, mladi ste, komunikativni, imate više od 18 godina, govorite engleski i uživate u umetnosti, kratku biografiju (do jedne strane a4 formata), motivaciono pismo (do 100 reči) i kontakt podatke pošaljite na [email protected] sa naznakom Volontiranje na AWBu.

Konkurs je otvoren do 15. septembra do ponoći, a za sve volontere obezbeđen je sertifikat o volontiranju koji će biti dodeljen na zatvaranju festivala.

Foto: Promo