Novosadski pank-rok bend Atheist Rap slavi 30 godina postojanja. Tim povodom pripremaju “30 pesama za 30 godina” koje će izvesti na koncertu 7. decembra u SubBeernom centru u Beogradu.

Bend je ujedno predstavio i video spot za pesmu „Grbavci“. Ova pesma se nalazi na njihovoj novoj split LP ploči koju su objavili zajedno sa bendom Defenders Of The Universe iz Nemačke.

Video spot je snimljen u „Firchie Think Tank Studio“ u Novom Sadu. Produkciju spota potpisuje “Illegal Production”. Pesma opisuje jednu vrlo rasprostranjenu karakternu (nikako fizičku) osobinu u našem društvu. Pesma je, takođe i svojevrstni omaž jednom od najvećih pank bendova svih vremena “The Ramones”.

Ulaznice po ceni od 1.000 dinara dostupne su na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i u kafeu ,,Šikarica”, Skadarska 22. Cena na ulazu u SubBeerni Centar na veče koncerta biće 1.200 dinara.

Foto: Mikica Andrejić


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
3
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.