Spremite se za „Leto Iluzija 2.0“, manifestaciju koju organizuje Muzej iluzija u Beogradu.

Svečano otvaranje manifestacije obeležiće „Humanitarno veče poezije sa Markom Miloševićem“. U večernjim satima 10. juna, pesnik Marko će predstaviti svoje dve knjige poezije kao i delove nedavno premijerno prikazanog filma „Pobeda sebe“. Ceo prihod od dobrovoljnih priloga biće doniran Svratištu za decu u Beogradu. Zbog epidemiološke situacije broj mesta će biće ograničen, a prijave za događaj će ići putem emaila: info@muzejiluzija.rs

U periodu od 15. juna do 15. avgusta, svakog utorka od 18 do 19 časova u Muzeju iluzija će se održavati „Potraga za godišnjim odmorom“. Porodice će se uz dodatke letnjih rekvizita takmičiti da u što kraćem vremenu reše postavljene zadatke a finalne ekipe će se boriti za vrednosne vaučere turističke agencije koja je i sponzor aktivnosti.

Svaka sreda tokom trajanja ove letnje avanture biće vesela sreda za sve ljubitelje iluzije, nauke i zabave jeć će moći da posete Muzej iluzija uz popust od 20% na sve tipove karata.

„Potraga za izgubljenom istorijom“ održavaće se u prostoru Barutane JP „Beogradska Tvrđava“ svakog četvrtka od 18 do 19 časova uz prethodnu najavu. Porodice koje se odluče za takmičenje u ovom mističnom ambijentu očekuju nagrade sponzora.

Foto: Muzej iluzija


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
0
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
0
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
0
Zanimljivo
korisno korisno
0
korisno
okej okej
0
okej
divno divno
0
divno
Predivno Predivno
0
Predivno
Super Super
0
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.