Objavljen je prvi trejler za film koji će nas lansirati u svemirske visine – “Baz Svetlosni” i u bioskopima širom Srbije se može očekivati od 17. juna 2022. godine.

“Baz Svetlosni” je animirani film poznate producentske kuće kvalitetnih crtaća – Piksar,  koji  će obradovati najmlađu pibliku, ali i njihove roditelje, ljubitelje franšize “Priča o igračkama” (Toy Story), kojoj nova sinhronizovana animacija prethodi.

“Baz Svetlosni” je naučno fantastični animirani film i priča o poreklu Baza Svetlosnog, kome u originaloj, američkoj verziji glas pozajmljuje holivudska zvezda, Kapetan Amerika- Kris Evans. Ovo je heroj koji je inspirisao igračku. Crtani otkriva kako je mladi pilot postao svemirski rendžer kako ga danas poznajemo.

Kris Evans, glumac poznat po filmovima “Osvetnici: Kraj igre” (Avengers: Endgame) i “Nož u leđa” (Knives Out) u predstojećoj animaciji  pozajmio je glas glavnom junaku Bazu, a o svom liku je rekao: “Svako ko me poznaje zna da sam zaljubljen u animirane filmove. Ne mogu da verujem da sam deo Piksarove porodice i da sam radio sa, zaista fantastičnim umetnicima koji umeju priču da kažu na najbolji mogući način. To kako oni rade je čista magija. Svakog dana se uštinem od sreće zbog ovog crtaća”.

Film je režirao Angus Meklejn (Angus MacLane), dok je producent animacije Galin Suzmen (Galyn Susman).

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
5
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.