Belgrade Design Hub je novi dizajnerski prostor u Beogradu, mesto koje okuplja dizajnere odeće, nakita i aksesaoara, sličnog senzibiliteta, pod kreativnim vođstvom uspešnih i nagrađivanih modnih dizajnerki – Budislave Keković i Jasmine Vujović.

“Počelo je od jedne Ideje i jedne želje. Želele smo promenu, novo društvo, novi kraj. Napravile smo mesto na kome smo okupile dizajnere koje volimo i koji se uklapaju u našu viziju. Svedena rešenja, sa izletima u neispitano, uvek kvalitetni materijali, inspiracija u umetnosti, prirodi i neistraženom  nas najbolje objašnjavaju”, kaže Budislava Keković.

Foto: Jakov Simović i Andrej Mihailović

Belgrade Design Hub otvoren je predhodne večeri na Dorćolu, na uglu ulica Gospodar Jevremove i Dositejeve, u sjajnoj atmosferi, uz prisustvovelikog broja ljudi, predstavnika medija, ljubitelja mode, kolega i javnih ličnosti, koji su uživali i u samom prostoru, ali i na velikoj terasi ispred.

Belgrade Design Hub predstavlja jedinstveni modni koncept prostoru Beogradu, u čijem enterijeru dominiraju bela i crna boja, a koji na dva nivoa nudi izuzetan izbor u kome dame mogu pronaći kvalitetne komade kako odeće svedenih i elegantnih linija, tako i uvek poželjnog aksesoara i izuzetnog nakita poznatih beogradskih dizajnera.

Foto: Jakov Simović i Andrej Mihailović

Pored Brendova Budislava i Get Up, Belgrade Design Hub predstavlja i nakit Studija Manufaktura i Hota Hota, kao i šešire i fascinatore NF Hats.

Foto: Jakov Simović i Andrej Mihailović


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.