Dog Eat Dog, Guano Apes, Onyx, Dope Dod, Hed PE, Crazy Town, Delinquent Habits, Hollywood Undead, Goblini, Ritam Nereda, Sunshine, Sajsi MC, Bvana, Prti Bee Gee, Elemental, Smoke Mardeljano… samo su neki od muzičara koji se pojavljuju u novom spotu benda Iskaz. 

Novi singl benda Iskaz nosi naziv “Ko ti je rekao” i naći će se na petom studijskom izdanju “Lavirinat“.

Numera govori o tome kako je moguće ostvariti svoje snove, ukoliko postoji iskrena želja, volja i odlučnost da se napravi nešto ni od čega. Kao bend koji je samostalno krenuo iz malog industrijskog grada i postepeno gradio priču, Iskaz poziva sve “sanjare” da pre prate svoje srce i instinkt, nego “pravila” onih koji im govore da je nešto nemoguće postići. Za sve postoji način ukoliko je u osnovi iskonska ljubav i posvećenost.

Video je svojevrstan omaž Iskazovoj dosadašnjoj karijeri i radu i obuhvata neke od bitnijih trenutaka, kao i susrete sa ličnostima koje su uticale na rad benda. Ujedno je i pokušaj da se dočara kako iz ugla benda izgleda vreme provedeno iza bine, na putu i između koncerata.  

“Postoji veliki deo materijala koji nije dospeo u video, ali bi za kompletnu sliku bilo potrebno mnogo više od tri i po minuta pesme, tako da ćemo to ostaviti za drugi put. Za sada je ‘Ko ti je rekao’ siže zahvalnosti i ispunjenosti koju osećamo zbog svega postignutog i ljubavi koja ponekad boli, ali nikad nije neuzvraćena”, navode predstavnici benda Iskaz.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
9
Zanimljivo
korisno korisno
8
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
10
Super
Kristina Vuković
Kristina Vuković je diplomirani kulturolog. Slobodno vreme najrađe provodi napolju, okružena prirodom. Voli da pleše, peva, crta, glumi i da se raduje budućnosti.