Kultni beogradski punk-rok bend NBG objavio je video spot za za pesmu „Tebe vole blokovi” sa albuma „Nama ostaje samo punk!”

Nakon video ostvarenja za pesme „Nove godine”, „Osuđen na bes”, „Beži” i „Vanredno stanje”, grupa NBG objavila je još jedan spot. U pitanju je ekranizacija pesme „Tebe vole blokovi”.

Pesma „Tebe vole blokovi” deo je albuma „Nama ostaje samo punk!” koji je prošle godine, pre same pandemije, objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

„Ovo je jedna od pesama sa ovog albuma koju naša publika najviše voli, bilo nam je logično da u nekom trenutku uradimo spot i za nju”, kaže gitarista benda Aleksandar Karapandžić.

Direktor fotografije za ovo video ostvarenje je Goran Goša Janković, a montažu potpisuje Marko Arsić. Kadrovi su, očekivano, snimani na Novom Beogradu, u „blokovima”.

NBG ima nekoliko zakazanih festivalskih nastupa za ovo leto, ali se nadaju da će uskoro moći da u Beogradu održe i koncertnu promociju albuma „Nama ostaje samo punk!”

„Album je objavljen pred samu pandemiju i nikako nismo mogli da uradimo ono što najviše volimo i čekamo – da to izdanje predstavimo svojoj publici na koncertu. Nadamo se da će se uskoro stvoriti uslovi za tako nešto, a do tad se družimo na festivalima!”, dodaju iz benda.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
1
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
8
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
7
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
5
okej
divno divno
4
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
8
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.