Pesma Bad Side sa albuma „Cats VS Dogs“ je drugi video singl benda Short Reports. Spot reprezentuje unutrašnju borbu sa lošom stranom koju svi mi vučemo za sobom.

Za kameru je bio zadužen Nemanja, gitarista benda, teži deo posla tj glumu iznela je Nikolette, bubnjarka, a montažu i kolor korekciju su uradili zajedno.

Posle nagrade koju je bend osvojio na Požarevačkoj „Majskoj gitarijadi“, prvog mesta po odluci članova žirija i publike, Short Reports su održali prvi online solistički koncert u Domu B612 u Novom Sadu, koji će se kasnije pojaviti u editovanom obliku na YouTube kanalu benda.

Tokom godine pored objavljivanja prvog albuma „Cats VS Dogs“, bend planira da snimi još nekoliko spotova i uporedo se nalazi u studiju Down There u Beogradu gde snima svoj drugi album.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
1
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
9
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.