Beogradska filharmonija juče je priredila iznenadan koncert u Knez Mihajlovoj ulici povodom početka svoje koncertne sezone. Ovo je samo jedan u nizu koncerata kojima će filharmonija obradovati svoje sugrađane kada oni to najmanje očekuju!

Filharmoničari su juče u centru grada uz Mocartovu „Malu noćnu muziku“ priredili atmosferu pravog koncerta i oduševili desetine okupljenih građana, koji su, uzbuđeni i vidno raspoloženi, fotografisali i snimali ovaj zanimljiv performans.

Nakon što je prethodne tri večeri publika mogla slušati Mocarta u ograničenom broju u Sali Filharmonije, sada su ga orkestar i dirigent Gabrijel Felc ‘preselili’ na beogradske ulice, na oduševljenje svih prolaznika.

Foto: Beogradska filharmonija

Direktor Filharmonije Ivan Tasovac najavio je da ovo verovatno neće biti jedini nastup ovog tipa.

“Ovim nastupom otkrivamo poruku nove sezone, a to je: Muzika je svuda! Beogradska filharmonija neće se slušati samo u koncertnoj dvorani. Vodite računa kada budete ulazili u liftove, možda ćemo biti i tamo…”, rekao je on.

Foto: Beogradska filharmonija


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
20
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
33
okej
divno divno
31
divno
Predivno Predivno
26
Predivno
Super Super
13
Super
Marija Jovanović
Po struci sam profesor srpskog jezika i književnosti. Volim putovanja, svoje prijatelje, kafu i dobru muziku, koja se obično uklapa sa dobrim vinom. Večiti sam optimista i uvek spremna za druženje i avanturu. Za sebe volim da kažem da sam veliki hedonista koji zna da uživa u malim stvarima.