Od subote, 11. aprila, na MOJOFF.NET, počinje sa radom kućni bioskop MOJ OFF Online bioskop – Premium video na zahtev platforma (PVOD) koji će tokom cele godine raditi i obogaćivati svoj repertoar ekskluzivnim filmskim naslovima.

Prve nedelje MOJ OFF platforme naći će se i svetska online premijera dokumentarnog filma „Lijam Galager: Kao što je bilo” o slavnom frontmenu grupe „Oejzis“, regionalna online premijera filma „Zviždači” koji je nominovan za Zlatnu palmu na festivalu u Kanu, kao i film “Portret dame u vatri” dobitnik Srebrne palme za najbolji scenario, a takođe i uzbudljiva naučno-fantastična priča „Ederlezi Rising” reditelja Lazara Bodrože.

Zvizdači / Foto via MCF

Svake nedelje na MOJ OFF platformi biće dostupna do dva nova dečija filma, te se tokom prve nedelje rada platforme mogu preuzeti sinhronizovani film „Ailovo putovanje”, o opstanku malog divljeg jelena u srcu Lapnije, kao i ostvarenje Espen u svetu planinskog kralja” o siromašnom momku koji, zajedno sa svojom braćom biva uvučen u opasnu zagonetku.

Svaki film u okviru najnovije Premium Video na Zahtev (PVOD) platforme, moći će da se preuzme već po ceni od 109 dinara, na period od 24h, a tokom izolacije ponedeljkom i četvrtkom, u cilju podrške akcije #OSTANIKODKUĆE, posetioci će moći i besplatno da pogledaju po jedan aktuelan festivalski naslov.

Ailovo putovanje / Foto via MCF
Besplatni filmovi

Među filmova koji će dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom biti besplatni, našao se i film izraelskog reditelja Nadava Lapida „Sinonimi” ovenčanog Zlatnim medvedom na prošlogodišnjem Berlinalu, kao i nagrađivani mađarski film „Suton”, dobitnik FIPRESCI nagrade u Veneciji.


Pročitajte još i:

Sinonimi, film koji je dobio “Zlatnog medveda”

“Suton”, film o godinama umirućeg carstvaCilj aktiviranja MOJ OFF platforme je da se  u danima koje provodimo u izolaciji pod parolom „Ostani kod kuće“ , ali i u duhu vremena i napredovanja postojećih tendencija u sferi “online kulture” na globalnom planu, utemelje i novi  standardi u gledanju filmova online, kao i da se bioskopski život „preseli“ u naše domove, podržavajući sve pogodnosti koje jedan posetilac bioskopa ima.

Foto: MCF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
9
Super
Dragana Ilić

Doživotni istraživač, ljubitelj života i nepopravljivi optimista.