Od subote, 11. aprila, na MOJOFF.NET, počinje sa radom kućni bioskop MOJ OFF Online bioskop – Premium video na zahtev platforma (PVOD) koji će tokom cele godine raditi i obogaćivati svoj repertoar ekskluzivnim filmskim naslovima.

Prve nedelje MOJ OFF platforme naći će se i svetska online premijera dokumentarnog filma „Lijam Galager: Kao što je bilo” o slavnom frontmenu grupe „Oejzis“, regionalna online premijera filma „Zviždači” koji je nominovan za Zlatnu palmu na festivalu u Kanu, kao i film “Portret dame u vatri” dobitnik Srebrne palme za najbolji scenario, a takođe i uzbudljiva naučno-fantastična priča „Ederlezi Rising” reditelja Lazara Bodrože.

Zvizdači / Foto via MCF

Svake nedelje na MOJ OFF platformi biće dostupna do dva nova dečija filma, te se tokom prve nedelje rada platforme mogu preuzeti sinhronizovani film „Ailovo putovanje”, o opstanku malog divljeg jelena u srcu Lapnije, kao i ostvarenje Espen u svetu planinskog kralja” o siromašnom momku koji, zajedno sa svojom braćom biva uvučen u opasnu zagonetku.

Svaki film u okviru najnovije Premium Video na Zahtev (PVOD) platforme, moći će da se preuzme već po ceni od 109 dinara, na period od 24h, a tokom izolacije ponedeljkom i četvrtkom, u cilju podrške akcije #OSTANIKODKUĆE, posetioci će moći i besplatno da pogledaju po jedan aktuelan festivalski naslov.

Ailovo putovanje / Foto via MCF
Besplatni filmovi

Među filmova koji će dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom biti besplatni, našao se i film izraelskog reditelja Nadava Lapida „Sinonimi” ovenčanog Zlatnim medvedom na prošlogodišnjem Berlinalu, kao i nagrađivani mađarski film „Suton”, dobitnik FIPRESCI nagrade u Veneciji.


Pročitajte još i:

Sinonimi, film koji je dobio “Zlatnog medveda”

“Suton”, film o godinama umirućeg carstvaCilj aktiviranja MOJ OFF platforme je da se  u danima koje provodimo u izolaciji pod parolom „Ostani kod kuće“ , ali i u duhu vremena i napredovanja postojećih tendencija u sferi “online kulture” na globalnom planu, utemelje i novi  standardi u gledanju filmova online, kao i da se bioskopski život „preseli“ u naše domove, podržavajući sve pogodnosti koje jedan posetilac bioskopa ima.

Foto: MCF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
30
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
26
Zanimljivo
korisno korisno
23
korisno
okej okej
20
okej
divno divno
16
divno
Predivno Predivno
19
Predivno
Super Super
30
Super
Dragana Ilić

Doživotni istraživač, ljubitelj života i nepopravljivi optimista.