Zbog nepovoljnih i promenljivih vremenskih uslova, koji su po meteorološkim prognozama predviđeni tokom prve junske nedelje, otvaranje “Drive in bioskopa” na Adi odlaže se još jednom, i to za ponedeljak, 8. jun.

Kao što je provobitno i bilo planirano, “bioskop pod zvezdama” u 21h otvoriće film “Bilo jednom u Holivudu”, a sve rezervacije  planirane za ovu nedelju važiće i  tokom druge junske sedmice.

Istovremeno, usled pomeranja datuma otvaranja, pomera se i period emitovanja besplatnih filmova na Adi, te će sve filmske projekcije biti besplatne prvih mesec dana, odnosno od 8. juna do 8. jula.

Kao asocijacija na Holivud, bioskop će tačno u 21h otvoriti deveti Tarantinov film iz 2019. godine, “Bilo jednom u Holivudu” (Once upon a time in Hollywood).

Glavni glumački akteri jednog od najgledanijih filmova iz prošle godine, kao i višestrukog dobitnika Oskara su Bred Pit, koji je za ovaj film dobio svog prvog glumačkog Oskara u karijeri za sporednu mušku ulogu i Leonardo Di Kaprio.

Na platnu bioskopa na otvorenom će do kraja juna biće prikazani filmovi “Deadpool 2” i “Boemska rapsodija”, ali i ostvarenje “Otac”, Srdana Dragojevića.

Publika će se podsetiti i klasika, čuvenih “FEST-ovaca” iz 1971. godine: “Goli u sedlu”, “2001: Odiseja u svemiru” i “Vudstok”. Uživaće i uz četvorostrukog ovogodišnjeg Oskarovca, južnokorejski film “Parazit”, koji se nalazi i na repertoaru kućnog bioskopa MOJ OFF.

Film “Parazit” / Foto via FAF

Biće prikazani i naslovi kao što je čuveni horor iz 2019. godine “Doktor Sleep” Majka Flanagana, baziran na čuvenom istoimenom romanu Stivena Kinga iz 2013. godine kao i “Pulp Fiction”, “Blade Runner” i mnogi drugi.

Rezervacija karata vršiće se preko sajta Kombank dvorane. Neophodno je da se rezervacija odštampa, što će ujedno biti ulaznica za film. Prostor će za posetioce biti otvoren sat vremena pre početka filma, a rezervacija je neophodna!

Kompletan repertoar dostupan je na veb stranici Dvorane.

Foto via Kombank dvorana


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.