Boris Novković objavio je novu pesmu “Pun mjesec, ti i ja”.

Početkom prošle godine kantautaor Boris Novković počeo je da priprema novi studijski album koji je najavio pesmom “Moj grad” nastaloj u izolaciji. Zatim je usledio singl “Dinamit” koji najbolje opisuje energiju predstojećeg albuma.

Nova pesma “Pun mjesec, ti i ja” je prožeta romantičnim i melodičnim emocijama, ali, naravno, uz prepoznatljiv Borisov retro prizvuk i estetiku.

Od kada sam pre godinu dana odlučio da prestanem pisati i snimati ozbiljne i dramatične pesme odlično se zabavljam, baš  kao u ranoj mladosti na početku karijere. Ovaj svet dovoljno je ispunjen dramom i ozbijnošću tako da su moje pesme, a ujedno i ova nova, moj skromni doprinos gledanja na svet ručicastim naočarima, traženja pozitive i kosmičke ljubavi u svemu oko nas. Pesma koja će se naći na albumu koji definitivno izlazi sredinom maja ove godine je nastavak puno lepih pričica i slika iz života, onog života pozitivne energije koji je u svima nama i čeka da bude pokrenut ili oslobođen. Pišući ovu pesmu zamišljao sam atmosfere iz raznih romantičnih filmova. Želja mi je bila da igrani film prenesem na pesmu. Nadam se da će vam se svideti kao i ono što dolazi s albumom”, izjavio je Boris.

Muziku i tekst je napisao Boris, aranžman i produkciju Hrvoje Prskalo, režiju spota i fotografije potpisuje Raul Brzić.

Foto: Raul Brzić


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.