Bosanski pevač sevdalinki Božo Vrećo održaće online koncert 4. aprila od 20 časova.

Ovo će biti jedinstvena prilika da svi poštovaoci Božine muzike iz celog sveta uživaju u istom koncertu, ujedno i podrže umetnost. Publika u svojim domovima će imati priliku da čuje omiljene pesme u unplugged aranžmanima.

Koncert zamišljam kao intimnu retrospektivu kroz sevdah i moje autorske kompozicije odevene u sevdaholiko ruho. Omaž starim doajenima i oda avangardi sevdalinke u modernom dobu, spajanje  zvuka istoka i Vizantije, zvuka Sefardskih jevreja iz Španije i naravno zvuci Bosanskog sevdisanja i karasevdaha“, izjavio je Božo.

Karte za online koncert po ceni od 1500 dinara možete poručiti OVDE

Nakon uspešne kupovine, u PDF ulaznici dobićete link na kom ćete moći da pratite video sadržaj od 04.04.2021 od 20h (CET). Nije moguće pratiti sa istim kodom sadržaj na više uređaja istovremeno.

Kako biste nesmetano pratili video sadržaja, potrebno je da imate stabilnu internet konekciju.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
4
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
7
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.