“Mi smo prva nezavisna obaveštajna agencija. Prefinjeni, ali brutalni. Civilizovani, ali nemilosrdni” – ovim rečima u najnovijem trejleru za film “The King’s Man: Početak” glas glavnog glumca Rejfa Fajnsa nagoveštava napet nastavak voljene franšize Kingsmen, čiji je bioskopski početak predviđen za 17. septembra!

Najnoviji trejler za film prikazuje celu glumačku ekipu koju čine: Rejf Fajns, Džema Arterton, Haris Dikinson, kao i kadar sa našom glumicom Brankom Katić, kojoj je pripala uloga Aleksandre Nikolajevne, poslednje ruske carice.

Nastala na osnovu adaptacije stripa, špijunska akciona avantura snimljena je pod rediteljskom palicom Metjua Vona (Matthew Vaughn). U svom trećem filmu, on dublje istražuje mit o nastanku čuvene tajne špijunske družine. 


Pročitajte još i: Branka Katić glumi u trećem nastavku Kingsmana, objavljen prvi trejler za film


Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namerama i plemenitim ljudima. Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili pak iz oholosti?!

Foto via MCF/ Courtesy of 20th Century Studios. © 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Uigrana autorska ekipa koju čine redite Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman zaslužna je i zauspehe prva dva dela franšize, filmove “Kingsman: Tajna služba” (2015) i “Kingsman: Zlatni krug” (2017).

Foto via MCF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
5
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.