May 20, 2019

/OTKAZANO/ BRASS AGAINST THE MACHINE – rok spektakl koji se ne propušta

Foto: Kombank Dvorana/Promo

Svetski poznati cover bend “Brass against the machine” koji je trebalo da održi svoj prvi koncert u Srbiji 23. juna u Kombank Dvorani, nažalost ipak neće nastupiti pred beogradskom publikom, ali ni pred publikom u regionu.

Naime, odlukom organizatora otkazana je regionalna turneja koja je trebalo da obuhvati i koncert u Sofiji, kao i u Skoplju.

Kupcima karata će biti refundiran novac na prodajnim mestima na kojima su kupili karte.


Svetski poznati cover bend “Brass against the machine” održaće svoj prvi koncert u Srbiji 23. juna u 21h u beogradskoj Kombank Dvorani. Rokeri svetskog glasa za publiku su pripremili obrade najpoznatijih pesama kultnog benda “Rage against the machine”, koji je svojevremeno prodao 16 miliona ploča širom sveta.

Ovo će biti njihov prvi nastup pred beogradskom publikom, a uoči koncerta poručuju da je u politički izazovnoj eri, vreme da se suprotstave “mašineriji” i to upravo izuzetnom muzikom. 

“Bilo bi nemarno da ne primetimo, nažalost, specifična vremena u kojima živimo. Želimo da naša muzika ne bude samo inspirišući zvuk, već da  izazivajući emocije u ljudima – podstakne na akciju. Mi proizvodimo izuzetnu muziku sa političkom oštricom. Ljuti smo, nadahnuti smo, spremni smo za promenu – i nadamo se da naša muzika u svakome ko sluša pojačava ovu vrstu energije”.

Foto: Kombank Dvorana/Promo

Bend predvodi gitarista Brad Hammond, a vokal koji će očarati Beograđane je Liza Kolbi. Oko njih je okupljeno preko 20 vrsnih muzičara, na širokom dijapazonu instrumenata koji zajedno prave izuzetnu muzičku sinergiju I bude pokretačku energiju u svojim slušaocima.

Sledi lista  nekih umetnika koja se smenjuju na turnejama, a mnogi od njih su svoje neverovatne talente ispoljili u video zapisima, snimcima i nastupima benda uživo. Svi oni su deo izuzetne celine BRASS AGAINST THE MACHINE.

Brad Hammonds – frontmen, gitara; Andrew Gutauskas – muzički direktor, saksofon; Lisa Colby- vokal; Sophia Urista –vokal; Maya Azucena – vokal; Mazz Swift -vokal, električna violina;  Amanda Brown – vokal;  Samuel Hope – vokal; Darius Christian – vokal, trombon; Mariel Bildsten – trombon;  Frank Cohen – trombon; Eli Chalmer – trombon;Melissa Gardiner – trombon; Wayne Tucker – truba; Oskar Stenmark –truba; Tyler Tritt – truba;  Kai Sandoval  – truba; Bruce Harris – truba; Kenneth Bentley – sousafon; Corey Wilcox – sousafom; Steven Duffy – sousafon;Nathan Bell – bubnjevi.

KARTE SU U PRODAJI OD SREDE 22. MAJA NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKET VISION-A.

Izvor: Kombank Dvorana

Foto: Kombank Dvorana/Promo