Bend Buč Kesidi objavio je spot za pesmu “Nedelja ujutru”.

Radi se o novom singlu sa hvaljenog albuma “Euforija” koji je objavljen prošle godine.

Spot za novi singl sniman je u Pančevu a za njegovu realizaciju bili su zaduženi Vedrana Vukojević i Luka Trajković.

“Vedrana i Luka su nam jako dobri drugari, prethodno smo sa Lukom sarađivali na spotovima za “Đuskanje ne pomaže” i “Subotu”, a Vedrana nam je prošlog leta režirala spot za pesmu “TIHO”, to nam je do sada bilo najdraže snimanje ikada. Ona je u međuvremenu otišla da živi u Berlinu, ali čim smo shvatili koliko joj nedostajemo kupili smo joj kartu u jednom smeru i samo joj javili da dolazi da nam režira novi spot sa Lukom. Skupili smo najbolju ekipu sa svih spotova na kojima smo radili do sada i napravili novo najlepše snimanje ikada“, kažu momci iz benda.

Bend je pripremio novi singl i spot neposredno pred objavljivanje vinilnog izdanja albuma Euforija. Izdanje će se u prodaji naći sredinom septembra zajedno sa drugim tiražom CD izdanja albuma.

Album “Euforija” benda Buč Kesidi bendu je doneo nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine. Album ih je “odveo” prestižni Eurosonic festival koji je održan u januaru u Holandiji.

Foto: Vedrana Vukojević


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.