Predstava „Kiseonik” Reflektor teatra igra se 15. jula na sceni Dorćol Platza sa početkom u 21 čas.

Predstava „Kiseonik“ Ivana Viripajeva je eksperimentalna drama koja se sastoji od 10 kompozicija. Ovu uzbudljivu predstavu je postavila rediteljka Milja Mazarak, a igraju je Sofija Mijatović i Miloš Lazarov. Ovom predstavom, glumica Sofija Mijatović na 4. Pozorišnom Kustendorfu osvojila je nagradu „Zlatni list” za najbolju glumicu Festivala, a subotičanka Milja Mazarak osvojila je nagradu za najbolju režiju.

Rediteljka predstave je rekla da je Ivan Viripajev pred izvođenje jedne svoje predstave izjavio sledeće:

„Zajedno s glumcima zadovoljstvo nam je pozvati vas na naš – ne mogu da kažem predstavu, nego, pre će to biti jedan susret. Zadovoljstvo nam je, dakle, srdačno vas pozvati na susret, gde ćemo vam ispričati neke priče iz života ljudi. U stvarnosti ti ljudi nikada nisu postojali, ja sam ih izmislio. Ipak, želimo da saslušate te priče, jer su one vrlo lepe i dirljive, a osim toga, uvereni smo da je razgovor baš na takve teme u današnje vreme neobično važan.”

Ulaznice se mogu rezervisati putem telefona 060 300 888 6 (poziv, SMS) ili putem društvenih mreža Reflektor teatra, kao i kupiti na Tickets.rs prodajnim mestima i na blagajni Reflektor teatra svakog radnog dana od 10 do 17h, odnosno do početka predstave na dan izvođenja.

Ulaznice za organizovane grupe (škole, fakultete, preduzeća, organizacije, udruženja) možete rezervisati pozivom na telefon (+381) 060 300 888 6.

Foto: Reflektor teatar


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
1
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.