Jubilarno, 300. izvođenje muzičko-poetskog kabarea “Da, to su bili dani” 30. novembra u Kombank dvorani je rasprodato. Zbog velikog intresovanja, zakazan je novi datum, 28. decembar u 20h. 

Naime, u čuvenom kabareu Nebojše Dugalića i Borisa Pingovića, koji se izvodi od 2004. godine, učestvuju i Nina Ćosić i Voja Savić. Ipak, večeras će se na sceni Kombank dvorane u kabareu pojaviti i specijalni gosti. To su poznati glumac Ivan Bosiljčić, pijanista Bogdan Dugalić, jazz gitarista Jevrem Ćosić i bubnjar Đurađ Đuričić.

Takođe, događaju će prisustvovati veliki broj prijatelja i kolega iz sveta umetnosti, koji će svoju podršku kabareu, ovoga puta, dati iz publike.

O KABAREU

Kabare se izvodi od 2004. godine. Do oktobra 2019. odigran je čak 299 puta. Reč je o kombinaciji muzike, poezije i humorne anegdotske građe. Tako će publika moći da uživa u stihovima naših znamenitih pesnika, kao i u različitim muzičkim žanrovima, od šansone, rock n rolla do domaćeg i stranog evergrina.

Foto: Kombank dvorana


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.