Godišnja nagrada “Zlatno Sunce”, koju već treću godinu za redom dodeljuje Dečji kulturni centar Beograd, ove godine pripala je Jadranki Vasić, direktorki OŠ “Desanka Maksimović” iz Kosovske Kamenice.

Nagradu su uručili Minja Subota, predsednik Upravnog odbora Dečjeg kulturnog centra Beograd i prof. mr Dragan Marić, direktor ove gradske institucije kulture za decu.

Dečji kulturni centar Beograd, najstarija i najuglednija institucija posvećena umetničkom i kreativnom odrastanju, svake godine dodeljuje nagradu “ZLATNO SUNCE” pojedincima iz Srbije koji daju značajan doprinos razvoju dečje kreativnosti i stvaraju uslove za svestrani razvoj dečjih potencijala. Ovo specijalno priznanje Dečji kulturni centar Beograd ustanovio je sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na predane i vredne pojedince koji rade sa decom i za decu.

Foto:


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
5
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.