Delimo 2×2 karte za predstavu OBIČNO VEČE Milana Laneta Gutovića 28. februara u 20h, u Akademiji 28. Ako želite da gledate predstavu, pišite nam na mejl: [email protected] Dobitnike ćemo izabrati sutra u 12h. Srećno!

Predstava se igra u sklopu festivala “Rođendan džeza” o čemu smo vam već pisali OVDE.

O predstavi

Monodrama “Obično veče” je postala kultna pre mnogo godina, a glumac Milan Gutović proneo joj je slavu kroz ceo svet. Predstava OBIČNO VEČE prirodno je menjala sadržaj i čuvala aktuelnost do ovih vremena koja su sama po sebi već pogodna za humor koji nudi.

Možda će nekome značiti podatak da je predstava „Obično veče“ duboko zagazila u treću deceniju života na sceni. Uverite se sami kako izgleda sada, u najboljim godinama!

Predstava “Obično veče” je prva koja je na srpskom jeziku igrana na Brodveju! Milan Gutović je, igrajući predstavu, obišao sve kontinente pronoseći slavu našeg veselog duha i smisla za humor. Igrana je u Africi, Aziji, Americi, Australiji, Novom Zelandu, a verovatno će se igrati i na nekoj drugoj planeti koju bude čovek naselio! Od Moskve, Beča, Londona, Pekinga, Ciriha, Ženeve, Johanesburga, NJujorka, Toronta, Vankuvera, Montreala, a igrana je i u Sidneju, Melburnu i Velingtonu. Na redovnom je repertoaru beogradskih pozorišta decenijama, a zadovoljstvo koje publika oseća posle predstave obećava da će biti izvođena još dugo.

Iste večeri nastupa i Jovan Maljoković i Balkan salsa bend. A celokupan program možete naći OVDE.

Proslavljamo dan kada je prvi put izašla ploča sa samo dve džez kompozicije, u Rusiji 1917. godine. 

Festival “Rođendan džeza” održava se u prostoru Akademije 28 već 14 godina.

Foto: Akademija 28


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
26
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
16
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
13
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
33
Predivno
Super Super
16
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.