Prvog dana leta Kler Darling se budi ubeđena da joj je to poslednji dan u životu. Ona odlučuje da isprazni kuću i proda potpuno sve istog dana. Od Tifani lampi do raznih drugih zbirki stvari koje poseduje. Kler se ponaša ludo, pa njena ćerka Meri nakon dvadeset godina dolazi da je poseti.

Rediteljka filma Žoli Bertuseli (Julie Bertuccelli) rekla je da se ikona francuskog filma Katrin Danev pokazala kao najbolji izbor za ulogu Kler. Na platnu Katrin gledamo zajedno sa rođenom ćerkom, ali prvi put se susrećemo sa intenzivnom odnosom njihovih likova.

“Iako sam isprva oklevala, bojala sam se da realnost života ne zaseni film, da ne bude da sve što vidite su Katrin Danev i njena ćerka u stvarnom životu. Ponudila sam Kjari ulogu i na kraju je sve bilo fantastično“, rekla je Bertuseli.

Foto via MCF

Film “Kler Darling” naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka 16. januara. 

DELJENJE KARATA

Kulturni kišobran vam u saradnji sa MegaCom Filmom poklanja 3×2 karte za projekciju filma “Kler Darling” u petak, 17. januara 2020. u 16 i 30 časova u Kombank dvorani. Kako biste osvojili karte, pišite nam na mejl adresu: [email protected]. Dobitnike objavljujemo večeras u 21 čas.

Pogledajte trejler:

Foto via MCF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.