U petak, 8. i subotu, 9. oktobra ljubitelji elektronske muzike imaće priliku da uživaju u svojevrsnim setovima domaćih i stranih di-džejeva i to u Hali 6 Novosadskog sajma, koja postaje novi centar za kulturne i umetničke manifestacije.

U petak, 8. oktobra oktobarsko izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala, ugostiće kraljicu tehna Rebeku i naše poznate novosadske di-džejeve: Laga i Vladimira Aćića. Drugo veče, subota 9. oktobar rezervisan je za izraelskog di-džeja Roja Rosenfelda, kao i poznati di-džej trojac Wet dreams.

Ostalo je malo karata, ali svi koji su željni dobrog provoda, mogu ih pronaći na Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2290 dinara, dok pojedinačne iznose 1490 dinara.

O svim događajima koji će se u narednom periodu dešavati u Hali 6, informišite se putem Fejsbuk stranice KC Hala 6, kao i preko Instagram profila.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.