U petak, 8. i subotu, 9. oktobra ljubitelji elektronske muzike imaće priliku da uživaju u svojevrsnim setovima domaćih i stranih di-džejeva i to u Hali 6 Novosadskog sajma, koja postaje novi centar za kulturne i umetničke manifestacije.

U petak, 8. oktobra oktobarsko izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala, ugostiće kraljicu tehna Rebeku i naše poznate novosadske di-džejeve: Laga i Vladimira Aćića. Drugo veče, subota 9. oktobar rezervisan je za izraelskog di-džeja Roja Rosenfelda, kao i poznati di-džej trojac Wet dreams.

Ostalo je malo karata, ali svi koji su željni dobrog provoda, mogu ih pronaći na Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2290 dinara, dok pojedinačne iznose 1490 dinara.

O svim događajima koji će se u narednom periodu dešavati u Hali 6, informišite se putem Fejsbuk stranice KC Hala 6, kao i preko Instagram profila.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
30
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
26
Zanimljivo
korisno korisno
23
korisno
okej okej
20
okej
divno divno
16
divno
Predivno Predivno
13
Predivno
Super Super
30
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.