Film “Još jedna tura” (Another Round/Druk) osvojio je nekoliko nagrada na sinoćnoj onlajn dodeli Evropske filmske akademije u Berlinu uključujući i onu za najbolji evropski film.

Tomas Vinterberg proglašen je najboljim evropskim rediteljem upravo za film “Još jedna tura”. Za istoimeni film Mads Mikelsen je ovenčan “evropskim Oskarom” kao najbolji evropski glumac.

Film “Veliki hit” u režiji Emanuela Kurkola koji je nagrađen priznanjem za najbolju Evropsku komediju godine. Film će se početkom sledeće godine naći u bioskopima širom Srbije.

Nagrada za najbolji scenario pripala je Tomasu Vinterbergu i Tobiasu Lindholmu za ostvarenje “Još jedna tura”.

Nagrada za najbolji dizajn produkcije pripala je Kristini Kasali za film “Izvanredan život Dejvida Koperfilda”. Ovaj film snimljen je po čuvenom delu pisca Čarlsa Dikensa.

Nagrada za najbolju originalnu muziku pripala je Daši Dauenhojer za film “Berlin Aleksanderplac”.

Film je prikazan na ovogodišnjem festivalu DUNV FILM FEST i GETE FEST-u a uskoro će biti dostupan u onlajn “dvorani” MOJ OFF.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
4
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
2
Predivno
Super Super
7
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.