U toku naredne četiri nedelje na programu Drive in bioskopa naći će se neki od bisera domaće filmske riznice. Biće prikazani i klasici svetske kinematografije, kao i sadržaji za celu porodicu.

Na repertoaru bioskopa će se u petak, 24. jula u 21h naći domaće ostvarenje iz 1989. godine “Kako je propao rokenrol”. Ovaj film je upamćen po legendarnim ulogama Anice Dobre, Nebojše Bakočevića, Dragana Bjelogrlića.

U četvrtak, 30. jula, publika će moći da pogleda “Tvin Piks: Vatro hodaj sa mnom”, čuveni film Dejvida Linča iz 1992. godine.

Biće i novijih filmova, kao što je dvostruki dobitnik Oskara, film “Le man 66: Slavna 24 sata” iz 2019. Projekciju ovog filma će upriličiti prisustvo brojnih “old tajm” automobila.

Nedelja, 2. avgust biće rezervisan za nezaboravan porodični film “Kralj lavova”.

Foto: Kombank dvorana

Ljubitelji domaćih klasika tokom naredne četiri nedelje moći će gledaju filmove “Dve palme za dve bitange i ribicu” iz 1998. godine, “Mrtav ladan” iz 2002, kao i “Mi nismo anđeli 1”.

Podsetimo, bioskop na otvorenom od 23. jula počinje da naplaćuje filmske projekcije, a dani rezervisani za film su četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank Dvorane.

Foto: Kombank dvorana


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.