April 17, 2019

“Đuskanje ne pomaže”, novi singl i atraktivni spot benda Buč Kesidi

Foto: Kontra PR

Popularni pančevački levoruki indi pop rok elektro boj bend duo Buč Kesidi objavio je novi singl pod nazivom “Đuskanje ne pomaže” koji prati atraktivni video spot.

Radi se o drugom singlu sa novog albuma koji bend planira da objavi do kraja godine za izdavačku kuću Kontra.

Mlada glumica Miona Marković, koju je publika zavolela u seriji Žigosani u reketu, glavna je zvezda novog spota benda Buč Kesidi.

”Znamo se 6 godina kada su bili teenage bend i imali svirke kao i svi tinejdžeri, nisam ni sanjala tada da ću jednom i igrati u njhovom spotu. Ali to je nekako bilo prirodno, okupila se dobra ekipa i napravili smo spot da bude drugačiji”, rekla je Miona o bendu.


Prethodni singl benda “Nema ljubavi u klubu” odneo je i simpatije publike, i simpatije regionalne muzičke štampe. Pesma je na prvom mestu singlova portala GLE Gradski radar, Balkanrock je singl uvrstio u prvih 10. Portal Tegla je Buč Kesidi stavio na treće mesto od 30 hitova u 2018. godini, Strategija zvuka na četvrto mesto, a našao se i na listama portala Espreso u top 25 singlova 2018. godine po izboru Predraga Novkovića. Našao se i na listi portala BeforeAfter u top 50 singlova 2018. godine. Ujedno singl je bio izglasan i za singl nedelje na portalu muzika.hr (U projektu Ispod Pulta).

Foto: Kontra PR