U godini u kojoj obeležava 40 godina benda Električni orgazam jubilej nije mogao da proslavi koncertom i u direktnom kontaktu sa publikom. Ipak, nisu sedeli skrštenih ruku – izašlo je reizdanje albuma “To što vidiš to i jeste” na duplom vinilu (Odličan hrčak, 2020), a upravo su objavili i lyric video za remiks pesme “Nikad ne znam”.

“Povodom objavljivanja duplog vinila odlučili smo da jednu od pesama sa tog albuma pustimo kao singl. Goran Kostić (Go Go Studio) uradio je remiks za pesmu, koja će biti dostupna samo na digitalnim platformama. Iako je vreme karantina i distanciranja, mi izbacujemo pesmu za ples, pa predlažemo našim fanovima da plešu sami sa sobom, baš kao sto je to nekada u pesmi “Dancing with myself” poručio i Billy Idol”, kazao je Srđan Gile Gojković, frontmen Električnog orgazma.

Poslao je i emotivnu poruku svim poštovaocima benda: 

“Volimo vas, nedostajete nam i da jedva čekamo da se ponovo družimo na koncertima!”

Foto: Brian Rašić / sa omota vinila


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
1
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
9
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
2
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.