Za nekoliko dana na kanalu HBO počinje emitovanje nove serije “Euforija” u kojoj glavnu ulogu igra Zendaja, zvezda filmova “Spajdermen: Povratak kući” i “Veličanstveni šoumen”.

Serija govori o životu adolescenata, onome što ih interesuje, ali i drugoj strani života mladih, o svetu punom droge i raskalašnom životu.

Ono što posebno privlači pažnju javnosti jesu izuzetno eksplicitne scene.

Reditelj Sem Levinson, sin reditelja Berija Levinsona, rekao je da će “ova serija izbezumiti i naljutiti roditelje širom sveta”.

Levinson, koji je napisao svih osam epizoda, rekao je da je seriju pisao na osnovu ličnog iskustva sa problemima zavisnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=vuAzkZIiGxI

Pilot epizoda “Euforije” prikazana je novinarima, koji su napisali da je “ovo previše za prvu epizodu, tačnije, previše za svih osam epizoda”.

“Muške genitalije u prvoj epizodi, trideset njih u jednom kadru, jeziva scena kada se glavna junakinja predozira, davljenje…”, samo su neke od stvari koje ćete gledati od 16. juna.

“Ova serija je prikaz toga koliko je zapravo teško odrastati u današnje vreme”, rekla je Mod Apatou, glumica iz serije.

Izvor: B92


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
4
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.