Otvaranje evropske premijere izložbe Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje, koje je prvobitno planirano za 21. novembar u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, biće pomereno na subotu – 28. novembar 2020. godine.

Izložba Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje, sa ukupno 38 venčanica visoke mode kreiranih u periodu od 1990. do 2020, nastaje kao finale čuvene izložbe “Modni svet Žan Pol Gotjea: od trotoara do modne piste” koja je u 12 gradova sveta privukla više od dva miliona posetilaca, obarajući rekorde modnih izložbi.

Poseban ekskluzivitet beogradske postavke je svetska premijera čak osam venčanica koje ranije nisu bile deo izložbe.

Izložba Ljubav je Ljubav: radost venčanja za sve biće izložena do 14. februara 2021. godine, na petom nivou Muzeja suvremen umetnosti Beograd, dok je na ostalim nivoima Muzeja i dalje moguće pogledati izložbu Refleksije našeg vremena: Akvizicije Muzeja savremene umetnosti 1993 – 2019, ali u nešto redukovnom izdanju.

Svi zainteresovani posetioci ulaznicu za izložbu francuskog modnog dizajnera, po ceni od 600 dinara, od danas mogu kupiti putem interneta servisa za prodaju karata Ticket.rs ili na blagajni Muzeja savremena umetnosti u Beogradu. U

laznice će se prodavati po vremenskim intervalima (slotovima) u skladu sa zvaničnim epidemiološkim mera, koje je propisala Vlade Republike Srbije.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.