January 13, 2022

Fantom 4. februara u Kulturnom centru GRAD

Fantom će nastupiti u KC GRAD-u, u petak, 4. februara, sa početkom u 21h.

Fantom je etablirano ime na regionalnoj muzičkoj sceni, projekt iza kojeg kao autor i producent stoji Petar Wagner. Godinama usavršavajući svoja umeća stvarajući muziku, tekstove i aranžmane za druge, Wagner početkom 2019. odlučuje poraditi na vlastitim pesmama. Ubrzo nakon toga nastaju pesme koje Wagner u svom beogradskom studiju dovršava zajedno s Lunom Škopeljom, gde svojim analognim srcima i digitalnim prstima stvaraju neke nove zvučne kulise.

Kao pripovedač noćnih priča koje se dešavaju na mračnim i pustim ulicama, u sobama sa prigušenim svetlima, sakrivenim klubovima Beograda, Zagreba, Ljubljane ili bilo kojeg drugog grada do kojeg ga te noći put navede, Fantom niže singlove pritom oduševljavajući uvek rastuću bazu slušalaca. Tajnovite su to avanture, strasti i boli ispričane u šiframa u vidu sintetizatorskih zvukova, sanjivih melodija i obično-neobičnih tekstova. Pod okriljem noći, pesme Fantoma postaju svojevrsna mašina za putovanje kroz mesto i vreme, čije je krajnje odredište nepredvidivo kao i on sam.

Krajem 2021. godine Fantom objavljuje kolekciju singlova i tri do tada neobjavljene pesme pod zajedničkim naslovom “Noćne priče”, kao svojevrsan zaključak svog prvog kreativnog perioda, a istovremeno radi na novim singlovima i hit pesmama za nadolazeći i prvi “pravi” studijski album.

Karte su u pretprodaji u KC GRADU, svakog dana od 14h po ceni od 500rsd, dok će na dan koncerta karta koštati 750rsd.

Zvanični event je na sledećem linku: https://fb.me/e/2G3NUptJo

Foto: Promo