Iz svojih automobila Beograđani će i ove sedmice moći da pogledaju neki od zaboravljenih, ili slučajno preskočenih filmskih priča ili pak onih koje im nikada ne dosade.

“Mrtav ladan”

Iako je ranije bio planiran, pa odložen zbog vremenskih nepogoda, domaći film Mrtav ladan biće prikazan u petak 21. avgusta u 21h. 

Čuvena komedija sa elementima drame “Mrtav ladan” reditelja Milorada Milinkovića iz 2002. godine provešće nas kroz  neobičan scenario na koji su svojim autentičnim ulogama odgovorili Srđan Todorović, Nenad Jezdić, Nikola Đuričko, Sonja Kolačarić i Tara Manić.

Lemi i Kiza su dva brata koji moraju da prebace mrtvog dedu iz Beograda u Vršac. Pošto su potrošili sav novac, odlučuju da ga transportuju vozom. Oblače dedu i smeštaju ga u kupe. I tada počinje prava i do sada neviđena  avantura.

“Male žene”

Publika će ove nedelje 23. avgusta moći da uživa u romantičnoj drami Grete Gervig iz 2019. godine.

Film je nastao po klasiku svetske književnosti romanu Luize Mej Olkot “Male žene – Dobre supruge”. Ova knjiga važi za jednu od najvoljenijih i najčitanijih knjiga svih vremena. Film je dobitnik i jednog Oskara.

Ovo je priča o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put. Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi i Bet Marč upoznajemo još kao devojčice i tinejdžerke. Sestre su u najosjetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice. Njihov otac je otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih celog života. A svaka od njih će pokušati da pronađe naći svoje mesto pod suncem.

“Bladšot” i “Loši momci”

Pretposlednju avgustovsku nedelju na Adi obeležiće i dva akciona ostvarenja.

Najpre će u četvrtak 20. avgusta biti prikazana akcija Dejva Vilsona iz ove godine – “Bladšot”.

Subota 22. avgust planirana je za “Loše momke”, akciju sa elementima komedije, takođe iz 2020. godine.


Podsetimo, bioskop na otvorenom je  počeo sa naplatom karata za filmske projekcije, a dani rezervisani za film su četvrtak, petak, subota i nedelja.
Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank dvorane.

Foto: Kombank dvorana


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.