Na MOJ OFF platformi od petka 15. maja počinje filmska Dečija nedelja. Povodom Svetskog dana porodice, koji se i ove godine obležava 15. maja, MOJ OFF je dopunio svoj postojeći repertoar sa još deset sinhronizovanih animiranih filmova, kao i porodičnih filmova.

Dečija nedelja, u krugu porodice, moći će da se provede uz razigrane naslove među kojima su “Čudovištance Moli”, “Avril i neverovatni svet”, “Mali veseljak: Brod spasilac”,…

Na repertoaru su i “Čuvena invazija medveda na Siciliju”, “Vilijeva planeta”, i češko-slovački serijal “Pat i Mat”.

“Čudovištance Moli”

“Čudovištance Moli”, animacija koja je na Berlinskom filmskom festivalu 2016. nominovana za Kristalnog medveda, u svojoj priči prati jednu omanju porodicu. Moli jedva čeka da se beba čudovište izlegne iz jajeta, ali njeni roditelji moraju prvo otići na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izlegne. Otkrivši da su roditelji zaboravili da ponesu njen poklon za bebu, Moli brzo kreće za njima.

“Čudovištance Moli” / Foto via MCF

“Avril i neverovatni svet”

“Avrli i neverovatni svet” je priča o porodici naučnika koja je na pragu pronalaska moćnog seruma nepobedivosti. Ali, roditelji maloletne Avril iznenada bivaju misteriozno oteti. Deset godina kasnije, zajedno s mačkom Darvinom, Avril kreće u potragu.

Foto via MCF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
10
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.