Nakon mesec dana emitovanja, druga sezona serije “Državni službenik” ušla je u samo finale koje nas očekuje ovog vikenda, 14. i 15. novembra, od 21 čas na Superstar TV kanalu.

“Reakcije gledalaca na drugu sezonu zaista su sjajne i dovoljno je reći da nakon svake epizode društvene mreže ‘gore’ od pozitivnih komentara poput onog da je ‘Državni službenik’ najbolja domaća serija u rangu sa mnogim svetskim produkcijama. Neverovatna popularnost sezone rezultat je veoma inteligentnog scenarija, vrhunske režije i sjajne glumačke ekipe koja publiku ostavlja prepunu utisaka, dopuštajući joj da verno upoznaje likove i stvara svoj sud o njima i njihovim postupcima”, navodi se u saopštenju povodom završetka druge sezone serije.

Pored već poznatih starih likova, jedan novi, Stefan, zadobio je posebnu pažnju i pohvale gledalaca.

Ovog inteligentnog i lukavog negativca u seriji tumači niko drugi nego Nikola Rakočević, dobitnik priznanja za evropsku “Zvezdu u usponu” na Berlin film festivalu 2014. godine.

Isto priznanje je, nakon pet godina, osvojio i Milan Marić koji u seriji glumi glavnog lika Lazara, a koji je naklonost domaće publike osvojio još u prvoj sezoni.

Pored njih, nemerljiv doprinos uspehu serije svojim talentom i vrhunskim glumačkim umećem dali su i Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Vaja Dujović, Milena Radulović, Aleksandar Berček, Petar Benčina i mnogi drugi.

“Finale sezone mnoge će ostaviti bez teksta, ali ono svakako neće zadovoljiti apetite publike čiji se zahtevi za sledećom, trećom sezonom ‘Državnog Službenika’ već sada veoma glasno čuju”, piše u saopštenju.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
9
Zanimljivo
korisno korisno
8
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
10
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.