Peta sezona domaće krimi serije „Ubice mog oca“, doneće rasplet višegodišnje dramatične priče.

Tema ovog nastavka je jedan od gorućih društvenih problema realnog doba – vršnjačko nasilje, a inspirisan je stvarnim događajima. Po prvi put, gledaoci će imati priliku da vide neočekivane i teške scene iz prošlosti koje su prethodile zapletu, a koje su uticale na karakter inspektora Aleksandra Jakovljevića.

„Ubice mog oca“ u finalnoj sezoni, koja je rađena u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas, ukazuju na probleme sa kojima se mladi, u modernoj i tehnološki naprednoj eri suočavaju. Međuvršnjačko maltretiranje i ponižavanje nažalost su postali svakodnevnica, a takvi događaji neretko menjaju mlade ljude iz korena. U moru nasilništva, fotografija i video klipova koji se lako šeruju, a kojima se deca ucenjuju, ona ćute i povlače se u sebe i samoubistvo im se čini kao jedini izlaz.

Rasplet serije se odvija u 12 novih epizoda koje će biti emitovane subotom i nedeljom, od 8. januara 2022. godine, od 21h na Superstar kanalu. Glumačka ekipa predvođena Vukom Kostićem, Markom Janketićem, Tihomirom Stanićem, Ninom Janković, Miodragom Radonjićem, Slavkom Štimcem, Slavišom Čurovićem i Markom Vasiljevićem konačno će razrešiti slučaj ubistva Mileta Jakovljević, nekadašnjeg načelnika odeljenja za borbu protiv narkotika. Dramatičan scenario potpisuje Nataša Drakulić, dok je režija poverena Maši Nešković.

Foto: Vladimir Avramović


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
1
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
8
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
7
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
5
okej
divno divno
4
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
8
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.