I ovog vikenda od 21h Kulturni centar Grad donosi vam novu emisiju na pokrenutoj platformi #AloneTogether i zajedno sa stvaraocima iz raznih gradova i iz raznih oblasti stvaralaštva pokušava da, kroz umetnost, sagleda našu zajedničku budućnost u post-koronskom periodu.

U petak 29.5. od 21h gosti platforme će biti glumica Mira Furlan koja će pričati o Americi, politici, filmu, epidemiji i mlada umetnica Izabela Mašić, koja će kroz svoju umetnost otkriti pozitivno u negativu. Kino Šiška iz Ljubljane, KC Grad će predstaviti slovenački bend “Širom” čiji je koncert, iz svima poznatih okolnosti odložen za jesen i preneti delić atmosfere nastupa održanog u okviru programa Štream koji Kino Šiška realizuje tokom situacije sa epidemijom.

Gošća će biti i nemačka muzičarka i kompozitorka Jennifer Touch sa kojom će se intervjuom započeti druženje, a zatim nastaviti DJ specijalom u subotu 30.5. od 21h.

Foto: KC Grad promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
2
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.