Posle šest godina diskografske pauze Goblini su objavili novi album.

“Jednina” (Metropolis Music) je za samo dva meseca postala jedno od najtraženijih domaćih izdanja, a ujedno i najslušanije na radio stanicama koje neguju zvuk koji bend već decenijama usavršava! O tome govori i činjenica da je u nedavno završenom izboru za Hit godine Radio Beograda 202 slušaoci odsbrali baš singl ,,Ti si taj” za najbolju pesmu 2019. godine.

TI SI TAJ” je i moto velikog beogradskog koncerta koji Goblini pripremaju za 18. april kada će nastupiti u BelExpo Centru.

“Malo je koncertnih sala u kojima nismo nastupali! BelExpo Centar je jedna od njih! Ovaj posebno inspirativan prostor biće pravi ambijent da vam predstavimo album “Jednina”. Nadamo vam se u što većoj “množini”, jer “𝐓𝐈 𝐒𝐈 𝐓𝐀𝐉”, poručuju Goblini pred novo beogradsko iskustvo koje će podeliti sa armijom svojih fanova.

Promotivne ulaznice dostupne su već sada po ceni od 1.000 dinara na prodajnim mestima Ticket Visiona – tickets.rs.

Foto: Marko Ristić


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
4
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
2
Predivno
Super Super
7
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.