U sredu, 17. juna od 17h Gradstor Design Hub predstaviće deo svoje ponude za proleće – leto na novoj lokaciji, u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad, u ul. Braće Krsmanović 4, u Beogradu.

Gradstor Design Hub posvećen je promociji i plasiranju radova domaćih umetnika i dizajnera. Funkcioniše kao showroom koji predstavlja aktuelne kolekcije odeće, obuće, nakita, aksesoara i upotrebnih predmeta za kuću, kao i zanimljive projekte iz oblasti primenjene umetnosti.

Gradska galerija Kulturnog centra Grad, po zatvaranju prostora u Pop Lukinoj 1, od sada je nova lokacija Gradstor-a na kojoj se mogu pogledati MajMaj kolekcije dizajnerke Ljudmile Stratimirović, torbe Miloša Sarića i Kroshe studija, kao i nakit Vedrane Petrovske i Nenada Stojakovića.

Foto: Katarina Ćirković

Maj Maj

MajMaj je modni brend osnovan 2017. godine sa ciljem da stvori jedinstvene komade odeće ograničenih serija rađenih po meri. Namenjen je savremenim ženama, a dizajnerka Ljudmila Stratimirović je, svoje dugogodišnje iskustvo u oblastima dizajna i bavljenja umetnošću i umetničkim projektima, pretočila u inspiraciju za nastanak unikatne modne linije sa održivim pristupom.

Gradstor Design Hub Showroom biće otvoren svake nedelje, od srede do subote u terminu od 17 do 20h, a posetioce očekuju i promotivne cene na kolekcije modnog brenda MajMaj.

Foto: Ema Bednarž


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
11
Predivno
Super Super
5
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.