Na Novosadskom sajmu, pod zvezdama, 30. i 31. jula vrhunski di-džejevi, prirediće ljubiteljima elektronske muzike, dve nezaboravne večeri na Green Love-u.

Vrhunsku atmosferu, u petak, 30. jula, pokrenuće odlični Jay Lumen, a publika će đuskati i uz naše domaće zvezde di-džej scene, Miloša Vujovića i Linear Disruption.

Naredno veče, 31. jula, za nastavak „zelene magije“ biće zadužen fantastični Sebastien Leger, ali i di-džej Novak, Fakir i Bokee.

Organizatori kažu da se izuzetno raduju što će konačno, posle duže vremena, publika imati priliku da uživa u kvalitetnoj elektronskoj muzici, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

„Poslednji Green Love festival održan je u oktobru, a sada smo izuzetno srećni što ljubiteljima elektronske muzike ponovo možemo da priuštimo vrhunsku muziku i dovedemo odlične izvođače. Umetnost će uvek pobediti, a dokaz tome je i što je ostalo malo karata za dvodnevnu julsku avanturu“, ističu organizatori.

Green Love festival od 2010. godine okuplja najprestižnije domaće i svetske di-džejeve, i spaja ih sa istinskim ljubiteljima dobrog rejva u posebnoj i magičnoj atmosferi.

Ulaznice se mogu kupiti na svim Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2290 dinara. Karte za pojedinačne dane, iznose 1490 dinara.

„Podsećamo da, u cilju bezbednog provoda, osobama mlađim od 18 godina ulaz nije dozvoljen. Takođe, #SAMOODGOVORNO rejvuj jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo ‘zelenoj’ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika“, poručuju organizatori.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
9
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
6
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
5
Zanimljivo
korisno korisno
4
korisno
okej okej
3
okej
divno divno
2
divno
Predivno Predivno
1
Predivno
Super Super
6
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.