Ida Prester za kraj leta donosi novu super stvar – “Kvar”. Ona nas svojim duhovitim i maštovitim stihovima uvodi u priču o slomu jedne ljubavi – kvaru.

Žena je, kad se ljubav ‘pokvari’, spremna na sve – boriti se kao lavica, vežbati kamasutru, probati sve afrodizijake, ići na psihoterapije, pratiti horoskop, rastaviti se i ponovo posložiti.. ali kad ne ide, ne ide. Sprema svoj kofer i odlazi sama negde što dalje, na more.

Spot prikazuje ludilo trenutka kad odlučiš da napustiš ceo svoj život. Nema povratka, ali još si u totalnoj traumi.

Ta neuroza ‘kvara’ predstavljena je u videu polomljenim pozama i psihotičnim plesom.

“Idu jos do sada nismo videli u ovakvom izdanju, seksi, ali malo pomerenom. Glumački i plesno nas je oduševila, spontana, ali opet izmeštena iz realnosti”, kaže Marko Ćerketa, art direktor ovog spota.

“Ovo mi je bilo fizički najnapornije snimanje ikada. Satima sam trčala i plesala s koferom po suncu u štiklama. Nakon toga su slijedile i te nemoguće poze, nisam znala koliko je zahtjevno samo stajati mirno iskrivljen. Dva dana se nisam mogla pomaknuti, ali nadam se da se isplatio trud”, kaže autorka, Ida Preser.

I ovoga puta, Ida je okupila sjajnu ekipu saradnika.

Autorka pesme i teksta “Kvar” je Ida Prester. Aranžman je radio Srđan Popov, master Goran Simonovski (La Plant suduio). Art direktor spota je Marko Ćerketa, direktor fotografije Vladmir Đurć ( za morske scene Vladimir Miladinović).

Kostim su radili Marko Ćerketa i Tijana Milutinović, a šminku Aleksandar Đikić.

Za scenski pokret bila je zadužena Vera Radnić. Montažu je radila Nevena Trutin, a kolor korekju Aleksa Vitorović.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.