September 29, 2019

Indirekt konferencija – 59 predavača iz sveta muzike

Foto: Kontra

U Beogradu se okviru Indirekt festivala od 2. do 4. oktobra u prostoru Beogradskog marketa održava i Indirekt konferencija.

Bajaga, Gile iz Električnog Orgazma, Aleksandra Kovač, Dušan Kovačević – direktor Exit festivala, Detlef Schwarte – osnivač legendarnog Reeperbahn Festivala, direktor komunikacija Impale Didier Gosset, Fabian Stilke iz Universal Music-a, frontmen sastava S.A.R.S. – Žarko Kovačević, Boris Vlastelica (Repetiror), Relja Milanković (Bassivity), Marko Gramophonedzie, Buč Kesidi, Iskaz, Stray Dogg, Zoran Vulović Vule iz koncertne agencije Long Play, samo su neki od 59 predavača iz sveta muzike koji će učestvovati na Indirekt konferenciji.

Među temama koje će Indirekt konferencija ove godine obraditi su autorska prava, PR i društvene mreže za muzičare, mediji i komunikacije, digitalna distribucija muzike, izdavaštvo, zakazivanje koncerata i turneja, pisanje projekata, ali i vidljivost žena u muzičkoj industriji.

Posebno se izdvajaju tri Keynote intervjua kao posebne programske celine. Tako će o 20 godina Exita govoriti osnivač i direktor tog festivala Dušanom Kovačevićem. O međunarodnim turnejama i menadžmentu bendova kao što su Dubioza koletiv i Manu Chao govoriće Login Kochishki, dok će o jednom od najvećih svetskih showcase festivala, Reeperbahn Festivalu, pričati osnivač Detlef Schwarte.

Kompletan program možete pronaći OVDE.

Ulaz na konferenciju je besplatan.

Inače, nastupe na Indirekt festivalu imaće više od 38 izvođača, Među njima su Bojana Vunturišević, Marčelo, Ana and The Changes, Detour, Porto Morto, Ljubičice i Turisti i mnogi drugi,

Koncerti će se održati na deset lokacija u Beogradu. To su: Elektropionir, Beogradski market, Sprat, Dom omladine Beograda, Božidarac, Polet, Yugovinil i klub Knap, uz dodatne tajne lokacije.

Koncert sastava Detour kojim je predviđeno i otvaranje festivala i zvanično rasprodat!

Foto: Kontra