Nakon dvomesečne pauze usled novog talasa infekcije virusa COVID-19, interaktivna predstava „Igra uma“, u režiji Džordana Parksa, ponovo će otvoriti svoja vrata za posetioce i ljubitelje ovog nesvakidašnjeg koncepta.

„Igra uma“ će ponovo dočekivati goste počevši od petka i nedelje, 18. i 20. septembra, sa dve predstave po danu. Karte za performans su ponovo dostupne putem zvanične Internet stranice predstave.

Predstava će se igrati u dva termina: 19 i 20.30 časova. Karte za prvi vikend su već rasprodate, a karte za sledeći su uveliko u prodaji.

Prema najnovijim merama Vlade Srbije o obaveznoj upotrebi ličnih zaštitnih sredstava, svi posetioci su dužni da nose zaštitnu masku sve vreme u toku posete predstavi kako bi zaštitili sebe i sprečili širenje virusa COVID-19. Teatar je u potpunosti dezinfikovan, a svo osoblje dužno da nosi zaštitne maske.

Pored toga, koreografija predstave je modifikovana tako da je svaki kontakt između publike i glumaca sveden na minimum kako bi osigurali bezbednost svih učesnika.

Pridružite nam se kada ponovo budemo otvorili vrata ka surovom umu Džeka Trboseka u predstavi o kojoj se priča u gradu ove godine,“ poručuju iz organizacije. „Nakon duže, ali nužne pauze, prip remili smo još bolji i bezbedniji performans. Ako ste kao i mi željni umetnosti i spremni da se prepustite potpuno imerzivnom iskustvu i na par sati doživite potpuno drugu realnost okruženi scenografijom koja će vas preneti u neko drugo vreme, zavirite u našu ’Igru uma’. Džek vas očekuje!“


Čitajte o predstavi ovde:

Džek Trbosek u Beogradu – provokativno, uzbudljivo i baš smelo! Sonja Ilić i Katarina Orlandić o projektu “Igre uma”

Zašto da obavezno pogledate predstavu “Igra uma”


Foto: Srđan Bosnić


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
9
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
6
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
5
Zanimljivo
korisno korisno
4
korisno
okej okej
3
okej
divno divno
2
divno
Predivno Predivno
1
Predivno
Super Super
6
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.