Sekcija za tekstil i savremeno odevanje ULUPUDS-a organizuje izložbu TISO 07 na kojoj će se predstaviti najznačajnija ostvarenja članova TISO sekcije iz oblasti mode, tekstila i aksesoara nastala u prethodne četiri godine, a sama izložba kao takva opstaje već 28 godina.

Izložba će se održati u periodu od 29. decembra 2021. do 20. januara 2022. godine u prostorijama Muzeja primenjene umetnosti, sa kojim sekcija TISO saradjuje dugi niz godina i sa svakom postavkom još više učvršćuje tu saradnju.

Na izložbi učestvuje 45 izlagača različitih generacijskih doba, estetskog i likovnog senzibiliteta, kao i različitih umetničkih koncepcija, predstavljajući svoja kreativna ostvarenja u domenu mode, tekstila i aksesoara. Predstavljeni eksponati odišu autentičnošću ideja, individualnošću i autorskim pečatom svakog izlagača.


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
1
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
9
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
2
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.