Frontmen, pevač i autor većine pesama kultnih pank sastava Čovek bez sluha i Six Pack, Miki Radojević, poslednjih godinu dana se posvetio objavljivanju solo pesama. To je prilika da ovog respektabilnog pankera, publika upozna u novom svetlu. Grupe Čovek bez sluha i Six Pack su, tokom više od četvrt veka postojanja, uspele da steknu reputaciju uvaženih pank bendova, koje publika sa prostora bivše Jugoslavije bezrezervno podržava i prati.

„Bliži se dve godine kako je svet zauvek izmenjen i kako se ova činjenica najnegativnije moguće odrazila na muzičku industriju. Stvaralačko biće u meni i gomila emotivnih mailova koje sam dobijao od postojeće fan baze nisu dozvoljavali da dignem ruke od dvoipodecinijske karijere i izlaz sam pronašao u samostalnom pisanju, komponovanju, sviranju i snimanju pesama. Ohrabren sjajnim reakcijama, odlučio sam da sve to ozvaničim i podignem na ozbiljniji nivo.“

Izdavačka kuća Mascom sa posebnim zadovoljstvom saopštava da je ostvarila saradnju sa ovim vrsnim izvođačem i da će pod okriljem naše kuće Miki Radojević objaviti naredne solo singlove.

Prvi u nizu je pesma „Izvini“ koja govori o iskustvu pojedinca nakon mnogih društvenih i socijalnih turbulencija kojima je izložen. U muzičkom smislu, ovo Mikijev iskorak iz prepoznatljivih žanrovskih okvira:„Izvini – je najskuplja reč u srpskom vokabularu, a sama pesma tekstualno je ono što se od mene i očekuje; neposredna i iskrena, otvorena za identifikaciju, bilo da ste milioner ili prosjak, sve dok ste ispravan čovek. Muzički i produkcijski, iako je u zagrljaju melodičnog pank roka, ona prati trenutne standarde i flertuje sa industrialom. Sveukupno je svakako smatram svojim krupnim korakom napred.“

https://youtu.be/VUPV-PKe6b0

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.