U susret trećem izdanju jednodnevnog festivala „Bečej noću“, koji će se održati 15. juna ove godine, poznata glumica Jelena Gavrilović i legendarni muzičar Dejan Cukić snimili su video spot za himnu festivala, novu verziju poznate pesme Eve Braun – „Bečej noću“.

Glumica poznata po sjajnim vokalnim mogućnostima, Jelena Gavrilović, i Dejan Cukić su se pobrinuli da obrada pesme „Bečej noću“ zvuči nežno, ali istovremeno vrlo uverljivo i energično.

Video spot je sniman na atraktivnim i prepoznatljivim lokacijama grada Bečeja, poput nedavno ulepšanog Trga oslobođenja i glavne turističke atrakcije – raskošnog dvorca Fantast.

Brojni ljubitelji pesme „Bečej noću“ biće u prilici da je čuju i uživo 15. juna na Trgu oslobođenja u zajedničkom izvođenju Dejana Cukića i glumice Jelene Gavrilović.

Produkciju video spota iznela je producentska kuća „Recharge and Revolt“, koja je bila zadužena i za najnoviji spot Eve Braun i Gileta – „Put za Lisabon“. Režiju video spota potpisuje Nikola Stojanović, direktor fotografije je Mladen Teofilović, a scenario je napisala Nađa Petrović.

Glavna zvezda novog izdanja festivala ,,Bečej noću” biće jedan od najpopularnijih sastava sa naših prostora – PARNI VALJAK. Na Trgu oslobođenja u Bečeju tog dana će, pored Valjka, nastupiti i jedan od najaktivnijih domaćih sastava – S.A.R.S, mađarski sastav LB 27, TIJANA DAPČEVIĆ I DEČJI HOR ČAROLIJA, kao i DEJAN CUKIĆ I SPORI RITAM.

Prošlogodišnje izdanje manifestacije „Bečej noću“ okupilo je više od 15.000 ljudi. Predstavnici opštine Bečej se nadaju da će ove godine nadmašiti prethodnu godinu po pitanju organizacije i uspeti da poklone sugrađanima još jedno veče za pamćenje.

Ulaz je besplatan!

Izvor: Bečej noću

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
33
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
30
Zanimljivo
korisno korisno
26
korisno
okej okej
23
okej
divno divno
20
divno
Predivno Predivno
16
Predivno
Super Super
33
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.