Danas je počela prodaja ulaznica za junski, ujedno i poslednji repertoar Zvezdara teatra u pozorišnoj sezoni 2020/2021.

U dva termina 19. i 23. juna će se igrati i najnovija predstava Zvezdara teatra „Berači snova” Vladimira Đurđevića, koja je od svoje premijere u martu izvedena skoro 10 puta.

Predstava „Tre sorele” Stevana Koprivice će biti izvedena u tri termina, 5. 6. i 12. juna, „Klaustrofobična komedija”, Dušana Kovačevića 15. i 16. juna, „Hipnoza jedne ljubavi” 17. i 18. juna.

Na repertoaru su i komedije „Pasivno pušenje”, „Bajka o pozorištu”, zatim „Voz” kom se uvek rado vraćate, a sezona će biti zatavorena predstavom „Osama-Kasaba u Njujorku”, koja će biti izvedena 25. juna.

Onlajn kupovina ulaznica preko sajta pozorišta je najjednostavnija i najlakša, a ukoliko niste u mogućnosti da do karata dođete na ovaj način, blagajna će do kraja maja raditi svaki radni dan od 12 do 19.30 i dva sata pre početka svake predstave. U junu je radno vreme biletarnice petkom 12-19.30 i dva sata pre početka svake predstave.

Sve predstave tokom juna se igraju sa početkom od 19.30 časova.

Foto: Zvezdara teatar


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
1
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
9
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
2
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.